Descargar Converses amb Xavier Sala i Martin en PDF de Jordi Graupera

Descargar Converses amb Xavier Sala i Martin en PDF de Jordi Graupera año 2007

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Converses amb Xavier Sala i Martin
 • Autor del libroJordi Graupera
 • Fecha de publicación: 6/9/2007
 • EditorialDAU
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónEconomía y Negocios
 • ISBN: 9788493522841
 • Valoración del libro: 4.55 de un máximo de 5
 • Votos: 71
 • Autor(a) de la reseña: Álvaro Carrera
 • Fecha: 5/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.3 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 200
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El llibre recull una sèrie d'entrevistes a Xavier Sala i Martín, fetes al llarg de mig any pel periodista Jordi Graupera, a cavall de Barcelona i Nova York.. Converses en profunditat i a la vegada a l'abast de tots els lectors, que mostren qui és i com pensa aquest economista sobre una gran quantitat de temes: del Barça fins a la Universitat de Harvard, de la lluita pel futur de l'Àfrica al present de Catalunya, tan pel que fa al país com a la política del país. També hi trobareu les seva visió dels aspectes més punyents de la societat americana, l'enfrontament amb el Banc Mundial sobre la reducció de la pobresa o el poder de l'Estat en les nostres societats. Pagesos, xinesos, marxistes, liberals, jugadors i directius de futbol, polítics, mitjans de comunicació, dictadors africans, economistes, jubilats, funcionaris, joves, empresaris, missioners o condemnats a mort, res ni ningú escapa de l'anàlisi, la crítica o la defensa, en un debat cara a cara sobre el món on vivim. Lúcid, a voltes sarcàstic i contundent, però sempre opinant sense embuts,Xavier Sala i Martín convida al lector a reflexionar amb valentia.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - RB - LRF - WORD - DOC - DOCX - EPUB - PDF. Compresión disponible RAR - ZIP - RZ - AZW4
 • Servidores habilitados: JustBeamit - Mediafire - Openload - FileHosting - Dropbox - DivShare - Torrent - MEGA - Depositfiles - Google Drive
Votar:

Otros libros del año 2007

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Jordi Graupera

Otros libros del género o colección Economía y Negocios